Az oldal kidolgozás alatt áll. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Front page converyors

Rólunk

A zentai Silos-Tech Kft. 2006 február 24.én családi vállalkozásként alapult. A cég telephelye Szerbia északi részén, Zentán a Horti István utca 54. alatt található, üzleti tevékenységünket pedig Zentán, az Ipari út 7-9 szám alatt egy 11000 m² területen folytatjuk.

A folyamatos befektetéseknek, korszerűsítésnek köszönhetően egyre szélesebb körű munkákat tudunk elvégezni. Termelésünk fő profilja a különböző szemes anyagszállító gépek gyártása 10-200 t/ó kapacitásig. Teljes keverőüzemek, síktárolók, csarnokok és fémszerkezetek építése. Különböző célú lemezszekrények tervezése és kivitelezése a megrendelő igényeit maximálisan figyelembe véve.

Termelésünket jelenleg 2360 m² fedett, korszerű informatikai és technikai felszereléssel ellátott munkacsarnokokban végezzük. Jelenlegi lemezmegmunkáló gépeink: TruLasser 2030 fiber lézervágó, TruPunch 2000 stancoló gép, Messer CNC plazmavágó, CNC 300t él hajlító, NC lemezolló, Hidraulikus 4 hengeres lemezhengerítő, nagy teljesítményű profilhengerítő. Az új termékeink minőségesebb korrózió védelem biztosítása érdekében kiépítünk egy 210m²es porfestő részleget. A vállalatunk a gyártás és kereskedés mellett, bérmunkák és bérvágásokkal is foglalkozik.

Az Önök rendelkezésére állunk, hogy megvalósíthassák az elképzeléseiket.

About us arrow