Header bg Silos Tech

Zavarivanje igle

Zavarivanje igle

Soyer BMK16i csaphegesztő gép

Zavarivanje igle

Ennél a hegesztési eljárásnál egy hegesztési áramirányító szolgál energiaforrásként, amely egy folyamatos, időtartammal és áramerősséggel szabályozható ívet vezet be.

A kb. 1-3 mm bemerülési mélység miatt, ezt az eljárást alapvetően a 2 mm-nél vastagabb munkafelületeken ajánlott használni. Nagyon jó minőségű illesztéseket eredményez.  Az eljárás többek között az acéliparban, a gépgyártásban, a hajógyártásban, a kazánépítésben egyaránt bizonyította alkalmasságát.

 

 

Soyer BMS9V csaphegesztő gép

Zavarivanje igle

Ennél a csaphegesztési eljárásnál az áramforrást egy kondenzátor szolgáltatja, amely extrém rövid idő,  alatt adja le feszültségét a hegesztőcsap csúcsán keresztül.

A kb. 0,1 mm bemerülési mélység miatt ezt az eljárást 0,5 mm-nél vastagabb munkafelületeken lehet alkalmazni. Az eljárás során a hegesztés a legtöbb munkafelület hátoldalán nem hagy látható nyomot. Még a legvékonyabb hegesztőfelületek hátoldalán sem keletkezik égési nyom vagy eldeformálódás még akkor sem, ha a hátoldal műanyaggal van bevonva, fóliázott, vagy galvanikusan felületkezelt.

 

Vállalatunk számára az elsődleges szempont a megrendelőink teljes megelégedése, ezért megteszünk mindet annak érdekében, hogy partnereink egyedi kéréseit gyorsan, pontosan és precízen teljesítsük.

 

Bővebb információért vagy ajánlatkérésért keresse munkatársainkat itt.

Zavarivanje igle
Zavarivanje igle